Segmen Back To School by Aen Hwaii


Heyhey! Auwwwwwh

STICKY POST


http://i.imgur.com/1Erp9.jpg

Assalamualaikum .Hari ini teringin pula mahu buat segmen pasal 'Back to School' *first time saya buat segmen* so saya nak segmen ini ramai yang join kurang kurang pun 20 orang begitu .tidak lama lagi kan mahu kembali ke sekolah ?so ,sudah kamu semua beli barang keperluan sekolah ?saya sudah :D btw ,tahun depan saya masuk form 4 .Huahhh form 4 sudah aku rupanya :P heeeeeee .ohkai dalam segmen ni saya mahu kamu kongsi sama saya cerita cerita kamu masa dulu dulu dan azam kamu bila mahu kembali sekolah pada tahun 2013 ni .Mungkin sekali kamu tidak pernah dengar segmen ini kan ?*mengkali bah* nah kan tercakap sudah bahasa sabahan . :D 
 okayy straight to the point

Syarat Syarat

- Lelaki / Perempuan / Gadis

Kamu Mesti 

*wajib*
- follow blog SAYA
- follow twitter SAYA
-jawab semua soalan yang saya berikan
> nanti saya follow kamu balik *inshaAllah*<

How to JOIN this Segmen

-Buat satu entry bertajuk 'Segmen Back to School by Aen Hwaii'
-Tampalkan banner dekat atas dekat entry kamu dan link'kan di entry ini
-Copy / Paste link entry di bahagian comment sahaja
- Tagged 3 orang rakan bloggie kamu
-Jawab soalan -soalan saya dekat bawah ni ;

1) Apa kenangan lucu kamu mula-mula masuk sekolah ? *ceritakan*
2) Cikgu paling kamu sayang ?
3) Mata pelajaran yang kamu suka ?
4) Kalau selalu kamu bangun pagi *waktu sekolah* jam berapa ?
5) Apa nama sekolah kamu ? *ceritakan apa yang best dekat sekolah kamu*
6) Azam kamu pada tahun 2013 ?

Hadiah nya

entry yang menarik
- topup 5 ringgit ( celcom / maxis / digi )
- cerita kamu tuh saya akan kongsi balik dekat blog saya :) *janganlah malu ngewww :3*

# kurang 20 orang .segmen ini akan di batalkan *kecewa lah .sebab tidak mendapat sambutan*
start 28 December 2012 sampai 1 January 2013 *sebab 2 January 2013 buka sekolah kan sudah*
# harap kamu semua join dan saya harap segmen ini mendapat sambutan*

P/S : Maaf hadiah nya tidak seberapa . Saya masih bersekolah :) hehe .
tunggu saya kerja nanti ya :D

Okay dengan rasminya saya merasmikan segmen ini 
Pemenang akan di umum kan pada 2 January jam 2 petang


Segmen Tambah Followers Sampai Pengsan Oleh Anis

assalamualaikum | selamat malam 

*pada yang suda follow saya sudah tuh, thank you ya :) semua .anda memang baik hati .nanti saya follow balik .saya sibuk seja beberapa hari nih ,jarang online blogging .sorry :) and siapa yang hantar mesej dekat cbox ,facebook ,saya tuuu nnti saya balas k? don't worry! hehehe*

bytheway~
heyhey! hari nih mau join satu segmen ni :)

Photobucket
mahu join? click banner yaaa darl :) segmen tambah followers sampai pengsan oleh Anis .gempakk ok~ kamu boleh tambah followers kamu dengan sekejap mata sahaja .so please~ ramai ramai kan segmen ini ya :) siapa yang join .kamu mesti patuhi semua syarat ya ?syarat nya senang sahaja .. pergi >SINI<

followers saya sekarang 172 .target saya mahu 250 sahaja :) follow saya ya. 

TAGGED


bilang kak anis kite nii 
Segmen ni tak ada limit... So, berapa banyak bloggers nak join pun boleh... :)

Aen minta kamu semua join ok ?assalamualaikum ..

Fivers Hijabis Giveaway by MV

assalamualaikum | selamat tengahari 

mau join ?click banner yaahh.

hadiah nya sungguh lah gempak dan hebat hebat .so please! join ohkaii ? :) rugi kamu ndk join ..

tagged



End Year Giveaway by Princess1405

Assalamualaikum | selamat malam 


mahu join ?click banner ok*

hadiah hadiah nya memang hebat hebat belaka :) jadi please everyone .join this GA okay ? GA ini akan tamat pada 27/12/2012 .so 1week seja lah kann GA ini berlangsung~ yooo everyone! jangan tunggu tunggu lagii, join okayyy!

nak tahu apa hadiah nya ?

  1. CD The Music Glee Season Three (RM50) Original from Sony Music Malaysia.-Amir
  2.  charcoal mask x 1. rm10.00 x 1-Puan Gojes
  3. Topup RM10 x2-Kak Muja  & - Kak Syahirah & Topup RM5 x3-Sa Michaisi
  4. Topup RM5 x2 & review blog x3- Adib
  5. Topup maxis Rm5 x1-Sharina
  6. Topup Rm5 x1- Raja
  7. Topup Rm5 x2, review blog x3, Bloglist x4-Owner
  8. Topup RM5 x2-Azwar
  9.  Template blogskin (specially made)x1. -LobakMerahJambu
  10. cenderamata hasil kerja bismi design artzwork x 10.-Akak
  11. Header free x3.-Kak Maisarah
  12. 3x pemenang blog review, 2x pemenang bloglist dan 1x pemenang simple banner-Hanim
  13. cursor x2.-wani & banner blog x2-Syuhadah
  14. Bloglist x5 selama sebulan x-fatin.
  15. bloglist setahun x3, edit blogx1, sponsor blog review x5-Aina
  16. Minyak wangi x1-Aisyah + Blog reviewx3-Myrah
  17. keychain nama (4-6huruf)-Yana

TOTAL UP, semua ada 60 pemenang.

GA ni bermula pada 20/12/12-27/12/12.. 
Juri Giveaway: originally Random.org

*gempak bukannn ?heeeeeeeeeee. okayy guyss !please joinnnnn this GA.. 

Tagged ??


Okayyy tq .. yg baca entry niii ..

dealova (=

assalamualaikum | selamat petang 

okayy saya baru habis download movie Dealova ! huhh, kamu tahu kah saya ?dari tadi teresak esak menangis ,ededehh hahaha. memang bestt la ni ceritaaaa .kamu mesti tengok juga ! jangan kamu tidak tingukk (= di youtube okaayy~ http://www.youtube.com/watch?v=nyzRvItre6E naaaaaaaaaaaaahh, tunggu apa lagi (= tinguk lahh, sudah pasti kamu sedih niii. kisah percintaan 2orang remaja .. btw~ sinopsis dia ada di bawahh nii. (= cerita ni agak lama sudah main .2005 lagi ndak silap
mahu tinguk dealova ni? tekan picture ni k! bestt weyyyhhhhhh!

time aku tahun 3 inda silap aku sudah tengok nii movie ,sanggup ok aku beli dvd dan cd karaoeke filem nii, memang mantap laaaaa. nak tahu cerita dia macamana? sini aku ceritakan. 

okayy watak Karra  iaitu ( jessica iskandar )
- seorang gadis yang cukup nakal ,manja dengan semua orang ( terutamanya abangnya ) jaguh main bola keranjang ( kapten ok ) gaya dia seakan akan macam lelaki ,tapi dia comel! hehehe (= 

watak Dira  ( benjamin joshua )
- seorang jejaka handsome ,pelajar baru di sma perdana .kaya (= suka kepada karra ,jaguh main bola keranjang ( kapten untuk pasukan lelaki ) ,suka marah2 ,suka cari pasal .dan menghidap penyakit barah otak *sedih kesian kaan*

watak Ibel  ( evan sanders )
- teman band iraz ( abang kepada karra ) seorang yang baik hati ,handsome~ suka menolong Karra bila dalam kesusahan ,teman karra meluah kan perasaan apabila Dira meninggal .dan seorang yang bersabat .dan amat mencintai Karra, walaupun dia tahu Karra bukan untuknya

okayyyyy ;;

first Dira & Ibel sama sama jatuh cinta dengan seorang gadis yang sama .iaitu Karra =) Dira dan Ibel jatuh cinta dengan cara yang berbeza. Dira selalu bersikap angkuh dan ketus. Sedangkan Ibel selalu bersikap penuh perhatian dan sayang pada Karra. Akan tetapi, bukan dengan Ibel akhirnya Karra bercinta , tetapi dengan Dira. Semenjak Karra tahu Dira menghidap penyakit barah otak ,perasaan Karra makin kecewa .hidup nya tidak tentu (= setiap hari menangis .nasib baik ada Ibel (= teman nya meluahkan perasaan ,smpai suatu hari dia ingin melupakan kenangan nya dengan Dira .. dia tidak boleh putus asa untuk hidup ,sungguh menderita baginya (= 

Contest Sweet Smile by Yaya & Dija

assalamualaikum | selamat petang 

setelah sekian lama inda update blog *lama kunun* hahaha .sorry aah semua .saya jarang update .sebab saya balik kampung .. :) mau tahu kampung saya di mana ?tuh nahh di membakut,sabah .heeeee! btw! tanpa melengahkan masa .kamu pun sudah guyang guyang kaki menunggu apa kah yang mahu saya cakap ni? hahaha.. saya ada join satu contest .iaitu ' Contest Sweet Smile by Yaya & Dija ' 

mahu join ?click banner ohkayyy.

gambar yang saya ingin pertandingkan adalahhhhhhhhhhhhhhhh 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|



tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa



tagged :

semua orang yang baca entry ni :D

Bloglist Momok Gemok 2013

assalamualaikum | selamat petang


nak join ? Click banner dekat atas :)

buktii ..


hari nih saya mahu join satu segmen lagi :D hehehe btw! tunggu apalagi! join lah beramai-ramai .kita meriah kan lagi segmen ini .. 
Due date segmen ni sampai 31 Disember 2012. Bloglist ni akan kekal untuk 3 bulan. Bermula dari 1 Januari 2013-30 Mac 2013

Joinn ohkayy ~

tagged 


First Giveaway Who Is My Bestfriend by Najihah & Sarah

assalamualaikum | selamat petang
hellooo~ sebelum masuk waktu maghrib .baik blogging dulu hehehe :D lepatu mandi 
btw! tadi ada tertinguk dekat cbox .dia suruh join this GA ;;


nak join? macam besa *click banner etuu*

Gambar besfriend ?

Kami geng Kyliez
*dari kiri atas - Audrey / Ahyenn / Uchu / Ila 
*dari kiri bawah - Saya(aen) . Meymet / May / Ngell



kami sudah kawan 2 tahun .ahyenn dengan uchu tuh kawan sejak dari sekolah agama lagi .Ngell tu pula dari tahun 6 ,time sekolah rendah ..

Macam mana boleh kenal ? 
okay first aku kenal si meymet ,dan may .dorang memang sporting . btw .ni haa meymet / may

*cantik kan dia? sumandak baaa nii* 

*baju kuning may*

last'last kami semua terapatt aisheeeeeeeeeeeee heheh .


hahahha lol kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn~ 

perangai durang macamana ?

 May 
dia gila gila sikit otak dia .dia ni periangg dan selalu di sebelah aku walau apapun terjadi .aku sayang dia sangat'sangat .

Meymet
meymet ni seorang yang matang lah di antara kami .antara paling lawa lahh diaaa .paling ramai peminat dia nii   .pandai dalam math .btw dia ada sudah yg punya ok .jangan mau nguratt hahah

*tengahtengah meymet*

Ngell
orang nya kecil seja .suka ketawa .hahaha 24-jam becerita .paling sandi lah hahaha kalau dia cover semua dia kacauu antara kami kami ni .hahaha 


Ahyenn
btw dia ni kena panggil si sepet , sebab mata dia sepet haha .paling cool dan paling sporting .comel bila dia ketawa ..

*kamu tinguk tuh comel kann??*

Uchu
Paling sporting .even kadangkadang dia pendiam .tapi pandai begila juga ni hahaha. kalau hangout dia mesti jadi photographer kami hahaha .
*betudung uchu .btw dia sama ahyenn besties forever ok* 

Audrey & Ila
hmmm .walaupun Audrey telah lama pergi .tapi dia tetap dalam kenangan kami semua .perangai Audrey suka ketawa ,dia paling lucu .hahah~ memangg comel lah kalau dia ketawa .. Ila pula teman baik audrey .dia seorang yang cool .pendiam sporting dan memang straight to the point .. hahaha~ ni nah gambar durangg 

* baju biru meymet baju purple ila baju sekolah Audrey*
*pakai topi audrey .pakai tudung hitam pandang depan ila ,pakai tudung pandang sana Uchu*

hahahah~ kami adalah kawan dunia akhirat! walau apapun terjadi kami tetap bersama selama lama nya.










*harap harap menang :D * hehehe .kbaii

December Wish Giveaway by Liyana and Myra

assalamualaikum  | selamat tengahari


mahu join ?click banner di atas tuu

MY WISHES

1) Hmm .pada 19.12.12 ni saya akan menerima keputusan Pmr :) walaupun sampai sekarang perasaan saya takut takut mahu terima semua ini .saya harap saya tawakal dan berserah kepada Allah s.w.t .. kalau saya gagal dalam peperiksaan ini .saya akan cuba perbaiki tahun depan insyaAllah .jikalau saya lulus .syukur Alhamdulillah .. saya target 4A seja .kalau dapat 8A syukur sangat'sangat .moga'moga saya dapat keputusan yang baik .. amin~

2) Memandangkan tahun depan saya sudah naik form 4 .saya pun tidak tahu saya ambil aliran apa .ikut keputusan .tapi saya angan'angan mahu ambil aliran akaun .heheh *kalau result math saya A / B* mudah mudahan lahh .heheh pray for me yeaaa darlenggss (=

3) Pada bulan december ni akhir bulan untuk 2012 ,so? saya mahu kasih puas puas reles tension .sebab tahun depan saya kena berhabis habisan belajar :) saya ingin berazam .ingin jadi insan yang berguna .dan ingin mengembirakan ibubapa saya .

4) Impian saya pada bulan december ni ingin join semua segmen dan Giveaway (= saya mahu menang dari salah satu segmen atau Giveaway tuu .. moga'moga

5) Impian saya pada tahun hadapan pula 2013~ saya berazam mahu lupakan masalah yang pernah saya hadapi tahun ini pada 2012 .*banyak sangat masalah* hehehe . sebab PMR kaaann :) hehehehe .. jadi tahun depan saya mahu jadi gadis paling ceria~ gembira seja setiap hari hehehe . Dan ingin menabung untuk duit poket sendiri .. saya mahu beli barang barang yang saya impikan ..

that's all .btw kamurang join la baaa GA nii .hadiah dia memang memuaskan .nak tahu hadiah nya ? ;;


Senarai Hadiah :
Pemenang Bertuah
♥ 1 x RM 10 topup
♥ 1x Header
♥ 1x Tudung Bawal Polka Dots
♥ 2x Doodles

Pemenang 1st
♥ 1x RM 30 topup
♥ 1x Header
♥ 1x Cursor
♥ 1 Set menu tab
♥ Review blog
♥ 1x Shawl 
♥ 1x Novel
♥ 1x Doodle

Pemenang 2nd
♥ 1x RM 10 topup
♥ 1x Cursor
♥ Keychain
♥ 1 Set menu tab
♥ 1x Doodle

Pemenang 3rd
♥ 1x RM 5 topup
♥ 1x Cursor
♥ 1x Doodle
♥ 1 Set sidebar title
 Keychain

*menarik bukan! hehehe .click banner yaaaaaa.. :) join ramai'ramai*

End Year Giveaway By Fhazwani & AqilaF

assalamualaikum | selamat petangg .

hmm hari nii saya macam tidak sihatt ohhhh .tapi inda apa~ saya bersemangat nii mau join GA ni hehehe

nak join ?just click banner pink kolor tuuu .heehehhe ~

soo~ cepat cepat lah join .kalau penyertaan GA nii kurang daripada 30 orang akan di batalkan .btw .saya mahu kamu join ramai -ramai cepatttttt ohkayyy (= hehehe .

tagged

hadiah-hadiah yang disediakan sungguh hebat (Y) rugi kalau tak join :D
join okay D:

KAWAII GIVEAWAY

assalamualaikum | selamat petang kawan kawan

okay petang ni saya mau join giveaway .btw thanks cha (=
bebeh-ocha.blogspot.com

nak join ?just click banner comel tuu ehehe (=

saya nak hadiah  Rilakuma with headphone / Jacket size L / Rantai

Tagged 


memang hebat la GA ni .terngaga saya tinguk semua hadiah dia lebih 50 hadiah (= haiiissss so join lah beramai ramai .. hehehe .. Enjoy!~ kbaii

Contest: Saya Si Blogger Awesome 2012 by Yanie & Akma

assalamualaikum | selamat tengahari 

kamu sudah lunch kah nii? kalau sudah syukur alhamdulillah , kalau belum pigi lah kamu makan (=
tapi jangan lari dulu dari blog saya . sebab saya mahu bagi tahu kamurang semua yang saya ada join satu GA nii *etuu pun mau juga baa di kasi tauu* hahaha (=



mahu join ? click banner dekat atas tuu.. 


1 ) Sejak bila berjinak dalam dunia blog :
- tahun 2011 bulan Jun .

 2) Kenapa berblogging? Best tak?
- sebab saya suka tinguk blog blog kawan'kawan saya . cousin'cousin saya . semua nya cantik cantik belaka . dari situ lah saya ingin berblogging . Blogging is best~ semua nya yang saya mahu ada di blogging (=

3) Harapan pada blog di masa akan datang?
- saya harap saya dapat kekal dalam dunia blogging nii .dan selamanya mungkin .insyaAllah (=

TAGGED

siifaahnaughty.blogspot.com
bebeh-ocha.blogspot.com
diarysiichiera97.blogspot.com

okayyyyyyyyyy have funnnn .thanks Akmaaa :)

King Follow Back by Amercorner

assalamualaikum | selamat malam 

okay malam nii tiba'tiba pula aen mau join this segmen (= haihh memang hebat lah ini segmen~ memang rugi kalau kamu tidak ikut . hehe ~join lah beramai ramai~ followers anda akan bertambah ramai (= tambah kan kenalan blogger . mariiiiiiiiiiiiii <3 hehehe .

nak join ? click banner dekat atas ni ..


sebab anda perlu dinobatkan sebagai king follow back :
 sebab saya mahu follower saya bertambah ramai . dan saya mahu dorang enjoy apabila dorang blogwalking dekat blog saya ni . 


sebab blogger lain perlu join segment ini :
supaya lebih ramai para blogger join segmen ni . rugi okay kalau kamu tidak join .

Segment bermula 5.12.2012 hingga 6 January 2013.
so cepat lah joinnnn .ohkayyGo! hahaha .

Segmen Siapa Paling jujur

assalamualaikum | selamat petang kamu (=

heyhey pepps ! petang ni aku mahu join satu segmen yang bertajuk ' segmen siapa paling jujur ' first niii join .eleleyy ahahaha! aku dapat segmen nii pun dari blog sii amoiii [ http://addreena-ishak.blogspot.com/ ]
memang betul betul mengancam lah soalan nya dan mesti mau jujur kunun :P tapi inda apa! aku jujur ni .tapi tolongg aaaa .kamu kamu seja tauu ni. kanapatan saya kalau bf sama keluarga aku tau .ahahah setagaaa :D


mau join ?click banner dekat atas tuu

buat semua syarat yang dia cakap .senang seja :D hehehe .join k

okayyyyy jawab soalan dengan jujur 

1) apa akan you buat kalau tiba-tiba ada budak kecik tumpahkan kuah kari kat baju paling you sayang :
- saya tidak akan marah budak etuuuu ,sebab kesian tuhh budak kicil .inda baik marah-marah .dan saya akan nasihat kan dia supaya jangan buat lagi ,kalau dia buat lagi .saya akan bagitau mama sma bapa dia. okayyy then, saya akan pergi ke tandas ! bersihkan kekotoran tuh lah .haihhh walaupun agak malu haha xd

2) pernah tak you terkentut kuat sampai ada orang dengar :
- kentut ?ihh! pernah ihh! kamu pikir saya inda pernah kah kentut depan family saya .hahah~ kana kasi ketawa lagi saya saanaaa .hahahaha buat buduh seja saya .buat apa mau tahan kentut ?nanti sakittt adehh hahah~

3) pernah tak you korek hidung tiba tiba ada orang perasan :
- pernah ehh! hahah ni pun depan family aku jugaaa .peduli apa aku mau malu .rock baaa :D hahaha!

4) bila kali terakhir you menangis ? sertakan bila masanya tu dan sebab apa :
- ahhh? kali terakhir ?anuu tahun lalu .time result exam aku teruk! aihhssss kena marah aku oleh mama bapa akuuu .tapii best lah jugaa jadi budak kicil balik XD ahaha .

5) mase kecik kecik , ape budak budak sebaye you selalu ejek you :
- ada tuh orangg sii Joe nama dia .time aku tahun 1 bah tuuuh .aku kan suka menangis .kalau aku kana kasih tinggal oleh mama akuu .( maklum lah anak manja ) terus si Joe tu selalu olo olo akuu .mintapujii eeee ~tripp hensem .puuiiii XD hahah!

6) berapa berat badan you sekarang :
- hahah! asataaaaa baru seja saya betimbang tadi aaahhh .50kg beb! kamu tahu kah? abis pmr seja makan seja kerja aku di rumah .kadang kadang turun 2kg jadi 48kg .tapi menaik balik .kes makan tengah malam la baa ni .hahahahah jangan kamu kasitauu si Afeel aaaaaaaaaaa . :O

7) ape you akan buat kalau you tengah marah gilaa :
- aku akan bekurung di bilik .inda kisah lah bila time tuh! paling aku benci kalau aku begaduhh sama si bf akuu .aiyaaa~ memanggg paling ngeri laaa .mata abiss merah sebab menangis .kalau aku gaduhh sama adik akuuu .haiiihhh jaga laa dia sana .marah betul aku .apa inda! suka betul cari pasal :dd dan aku akan cakap 'pukima / pukitai / anjing / sialan / babun / macam taie / kindet / pakiu / dafuqq' hahaha! jangan kamu tiru aksi saya .saya suka maki maki niii .kalau time marah laaa

8) matapelajaran paling k.o masa sekolah :
- SEJARAH! huhhh wtf. susah gilaaa -.- sampaiii gugur rambut bepikir .netauu la result nnt .harap harap lulus akuu aaaaaaaarrhhhgg :pp

9) adakah you pernah bergaduh masa sekolah dulu sampai bertekak memaki mengherdik musuh you . ceritakan :
- ehhh inda ku parnahh ihhh .. hahaha. aku budak baik xdd haha!!

10) orang pertama you jatuh hati masa sekolah rendah dan mase darjah berapa(tak perlu letak nama) :
- hahaha time tahun 5 aku suka sama budak tahun 6 niii .astagaaa punya handsome gila! hahah :P tapi malangnya dia nihh sumbung betul .mau mati aku mau mengurattt .haahaha .tapi inda kesampaian .cerita lama baaa tuuu .haha :// getek kan aku .ahahah

11) you pertama kali couple masa umur berapa :
tahun 5 .sama si didie .eeeeeeeeeeeeeee aku time tuh nada fellingg ooohh! aihhh memang lawak laaaa. muka lagiii trollface time tuuuu .edede hahah

12) berapa lame you penah kapel dgn seseorang dan tahun bila :
- time tahun 6 .hahah mau 1tahun 2bulan lah jugaaa .kami putus pun sebab mauu naik form 1? alasan babal .

13) last you putus sebab apa :
sebab dia inda layan aku .busy melulu .hmmm break laaaa #capital F

14) adakah you pernah buat your mother menangis dan kenapa :
- sebab time tuhh aku mau online bah tuuu ,dia bilang berhenti laaa .aku inda mauu .nangis lah dia .hmm rasa bersalah akuu~ aku minta maaf .dan maaf aku di terima .dan mulai dari hari tuu saya kalau online kejap kejap jaaa .malas sudaa mau kasih nangis orang tua .dosa tawww ? hhehe :D

15) bila dok sorang sorang , ape mesti you buat :
- aku akan besms .bloggie .tapi yang selalu aku buatt kalau saya surang surangg .aku akan makan .cari makanan di dapur sana .hahaha lapar baaaaaaaaaaa :b

16) keputusan upsr you :
- 1A 3B 1C alhamdulillah syukur .lulus xd

17) you nak kawen masa umur berapa dan kenapa :
umur? 25tahun kali ,kasih abis dulu belajar .ada kerjaaa dan kawin laaaaaaah .heheh :) pikir kerjaya dluu .

18) you selalu berangan tentang ape :
- aku mau pigi mekah sama parents akuu .aku mau kumpul duitt .mau tunaikan rukun iman ke 5 ; iaitu Menunaikan Fardhu Haji .Aminnn minta minta tuhan makbulkann .

19) perkara yang you paling tak suka tapi ia selalu berlaku dalam hidup you :
- buat kerja rumah seawal jam 9. tapi inda apaa .tugas perempuann kaann ?ehehhe .mesti ikutt kalau inda orang tua maaraahh ok. adehh ahahaha

20) perkara paling you suka tapi pernah berlaku sekali je dalam hidup you :
- semua yang aku suka berkali kali berlaku .hmm apa yaa? haha aku rasa tiada oooh.

21) blogger yang paling you suka dan sebab ape you suka dia :
lyssasecret dan kemetotchomel
dua dua tidak sombong dan dua dua comel ! heheh .iloveyou sis lyssa and sis una :) 

22) sesuatu yang you tak suka bila blogwalking :
- line internet macam siputt .punya lambat! aihh ini saya inda sukaa!

23) mase tahun bila you pertama kali buat facebook dan apa yang buat you terasa nak buat facebook :
- tahun 2010 time saya form 1 .sebab? saya dengki betul sama kawan kawan saya ,saya pun mau ada fb jugaaaa .hehe smua orang ada fb .(=

24) you selalu bangun tidur pukul berapa :
- tidak tentu kadang kadang jam 9 .kadang kadang jam 10 .kadang kadang jam 10:30 ,kadang kadang jam 11:40 .macam ?rock kann aku? haha buat kerja rumah pun lambattt .ahaha .:dd

25) kritikan terhadap blog saya :
nah soalan terakhir ,1 jam saya berpikir mau jawab semua ni haahha! okay kepada raihanah (= thanks buat segmen ni .memang hebat la hahah .blog awak comel saya suka doodle kamu .macam orang dia (= btw, saya dah add awak dekat fb .nama fb saya 'Aen Cpirtzey II' kenapa ada 'II' ahaha sebab tuh acc saya yang kedua .yang pertama sudah deactived :) saya dah buat semua syarat yang awak suruh .mudah mudahan lah saya menang yeeee :D hehehe .

TAGGED


Assalamualaikum // kbaii

Segmen I Follow U,U Follow I

assalamualaikum .okay mau join satu segmen yang awesome niii (=


click banner di atas if nak join ,,

syarat-syarat nya senang seja :D rugi okay kalau kamu inda join .hehehe .

until ;;

22/12/12

tagged ;;


Joinn kaaaaaaayy :D

Segmen Kami Team Follow Back By Addreena

assalamualaikum w.b.t / selamat petang kamu (=

click banner di atas tuh kalau mahu join 

current followers sekarang : 45 
target followers : 100


Bukti ..

TAGGED


Saya rindu bestie saya

Assalamualaikum ~ hm pada hari ini mood saya agak sengett sedikit .HAHA sebab ~? sy rindu kawan kawan sy baaa . aiyerrr, inda tau lah kenapaaaaaaaa. hmm esok 8hb? si ahyenn sama si may terbang suda p semenanjung .si Ahyenn pigi JB .si may pigi Selangor. tapi ndk apa .hope dpat jumpa durang nnt bila ambil result . hmm okay bercerita pasal kawan kawan sy .pada 25/11/2012 [ baru baru ni ] ada berita buruk dapat sy terima .[ walaupun lama sudah inda salah kan sy kongsi ?? ] tapi memang saddddness laa! mau tau apa berita tu ?hmmm biarlah rahsia   kami kami seja tauuu :) btw, kenangan kami sungguh indah .


baju biru sukan mendiang audrey :'( ... harap kau tenang di sana audrey :'( KYLIEZ syg kauu <3
ohyaaa sya baju hitam :) peacee "" .biru polkadot Meymet [ ehh lawakan dia ?? ] jangan kamu mau ngurat dia arrr. awaskamu .hahaha ada bf tuuu .. baju kuning peace [ yang d 'belakang si May .haha my lesbo ]
baju hijau Ila .. Baju Purple Ngell .Baju Oren Ahyenn .ehh? ada kurang laaa heheh Uchu~ okayy aku ada gambar kita lapan urg ni naaaaaaaaaa ;;


uchu baju kemeja yang lambai kamu tuh .ahahaha~ banyak sangat laa baju biru nii ;/ hahha!
okayyyy etuu sijaaaaaaaa. :D kbaii \\assalamualaikum//

Main Body Background


assalamualaikum w.b.t


okay hari nih mau buat tuto khas buat si amoii lala :) btw, blog lala cantik ehh .ada lagu baby i love you . bestttt (Y) ehehe~ okay kira request laaa ni kan? hehe .okay aen ajar yaaa . sebenarnya template blog ni aen guna 
WASHED DENIM TEMPLATE 

first : pergi SINI


dan scroll bawah sikit dan click ini 
dan pergi EDIT HTML . *tick expand widget
ohyahhh jangan lupa guna CTRL+F .then search code di bawah ni ;

#content-wrapper {

lepas etuu copy code di bawah ni dan paste kan di bawah code di atas .

background : url(BACKGROUND IMAGE);

macam nii ;


CLICK untuk tumbesaran .ehehe ~

dah selesai? aikkksss belum lagi .hehe

next search code ini lagi 

.sidebar h2 {



lepas sudah buat semua tuh . kamu pigi search code ni pulaa [ sama juga macam tadi tuh ]

#main-wrapper {

kamu tinguk background-color yang #FFFFFF tuh kamu gantikan dengan perkataan transparent , lepas tuh search :

#sidebar-wrapper {

ini pun sama macam di atas ni .heheh

okay for ;
SIMPLE TEMPLATE

kamu search dulu code di bawah ni 

.main-inner {

jangan lupa tekan CTRL+F taww. :D
okay kalau sudah jumpa kamu masukkan code yang saya bagi dekat bawah ni dan paste kan dekat bawah main-inner tadi tuh

background : url(BACKGROUND IMAGE);


url background boleh dapatkan dekat bawah ni ;

http://i1280.photobucket.com/albums/a489/Aen9795/flowerone.gif

http://i1280.photobucket.com/albums/a489/Aen9795/flowertwo.gif

http://i1280.photobucket.com/albums/a489/Aen9795/flowerthree.png


okayyy etuu seja .bagus bagus kamu buatt aaaarr, jangan inda tantu .hahah~ 
SELAMAT MENCUBA

credit to : Priscilla / Lala

//assalamualaikum\\