First Giveaway Who Is My Bestfriend by Najihah & Sarah

assalamualaikum | selamat petang
hellooo~ sebelum masuk waktu maghrib .baik blogging dulu hehehe :D lepatu mandi 
btw! tadi ada tertinguk dekat cbox .dia suruh join this GA ;;


nak join? macam besa *click banner etuu*

Gambar besfriend ?

Kami geng Kyliez
*dari kiri atas - Audrey / Ahyenn / Uchu / Ila 
*dari kiri bawah - Saya(aen) . Meymet / May / Ngell



kami sudah kawan 2 tahun .ahyenn dengan uchu tuh kawan sejak dari sekolah agama lagi .Ngell tu pula dari tahun 6 ,time sekolah rendah ..

Macam mana boleh kenal ? 
okay first aku kenal si meymet ,dan may .dorang memang sporting . btw .ni haa meymet / may

*cantik kan dia? sumandak baaa nii* 

*baju kuning may*

last'last kami semua terapatt aisheeeeeeeeeeeee heheh .


hahahha lol kannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn~ 

perangai durang macamana ?

 May 
dia gila gila sikit otak dia .dia ni periangg dan selalu di sebelah aku walau apapun terjadi .aku sayang dia sangat'sangat .

Meymet
meymet ni seorang yang matang lah di antara kami .antara paling lawa lahh diaaa .paling ramai peminat dia nii   .pandai dalam math .btw dia ada sudah yg punya ok .jangan mau nguratt hahah

*tengahtengah meymet*

Ngell
orang nya kecil seja .suka ketawa .hahaha 24-jam becerita .paling sandi lah hahaha kalau dia cover semua dia kacauu antara kami kami ni .hahaha 


Ahyenn
btw dia ni kena panggil si sepet , sebab mata dia sepet haha .paling cool dan paling sporting .comel bila dia ketawa ..

*kamu tinguk tuh comel kann??*

Uchu
Paling sporting .even kadangkadang dia pendiam .tapi pandai begila juga ni hahaha. kalau hangout dia mesti jadi photographer kami hahaha .
*betudung uchu .btw dia sama ahyenn besties forever ok* 

Audrey & Ila
hmmm .walaupun Audrey telah lama pergi .tapi dia tetap dalam kenangan kami semua .perangai Audrey suka ketawa ,dia paling lucu .hahah~ memangg comel lah kalau dia ketawa .. Ila pula teman baik audrey .dia seorang yang cool .pendiam sporting dan memang straight to the point .. hahaha~ ni nah gambar durangg 

* baju biru meymet baju purple ila baju sekolah Audrey*
*pakai topi audrey .pakai tudung hitam pandang depan ila ,pakai tudung pandang sana Uchu*

hahahah~ kami adalah kawan dunia akhirat! walau apapun terjadi kami tetap bersama selama lama nya.










*harap harap menang :D * hehehe .kbaii

2 comments:

Post a Comment