Segmen Back To School by Aen Hwaii


Heyhey! Auwwwwwh

STICKY POST


http://i.imgur.com/1Erp9.jpg

Assalamualaikum .Hari ini teringin pula mahu buat segmen pasal 'Back to School' *first time saya buat segmen* so saya nak segmen ini ramai yang join kurang kurang pun 20 orang begitu .tidak lama lagi kan mahu kembali ke sekolah ?so ,sudah kamu semua beli barang keperluan sekolah ?saya sudah :D btw ,tahun depan saya masuk form 4 .Huahhh form 4 sudah aku rupanya :P heeeeeee .ohkai dalam segmen ni saya mahu kamu kongsi sama saya cerita cerita kamu masa dulu dulu dan azam kamu bila mahu kembali sekolah pada tahun 2013 ni .Mungkin sekali kamu tidak pernah dengar segmen ini kan ?*mengkali bah* nah kan tercakap sudah bahasa sabahan . :D 
 okayy straight to the point

Syarat Syarat

- Lelaki / Perempuan / Gadis

Kamu Mesti 

*wajib*
- follow blog SAYA
- follow twitter SAYA
-jawab semua soalan yang saya berikan
> nanti saya follow kamu balik *inshaAllah*<

How to JOIN this Segmen

-Buat satu entry bertajuk 'Segmen Back to School by Aen Hwaii'
-Tampalkan banner dekat atas dekat entry kamu dan link'kan di entry ini
-Copy / Paste link entry di bahagian comment sahaja
- Tagged 3 orang rakan bloggie kamu
-Jawab soalan -soalan saya dekat bawah ni ;

1) Apa kenangan lucu kamu mula-mula masuk sekolah ? *ceritakan*
2) Cikgu paling kamu sayang ?
3) Mata pelajaran yang kamu suka ?
4) Kalau selalu kamu bangun pagi *waktu sekolah* jam berapa ?
5) Apa nama sekolah kamu ? *ceritakan apa yang best dekat sekolah kamu*
6) Azam kamu pada tahun 2013 ?

Hadiah nya

entry yang menarik
- topup 5 ringgit ( celcom / maxis / digi )
- cerita kamu tuh saya akan kongsi balik dekat blog saya :) *janganlah malu ngewww :3*

# kurang 20 orang .segmen ini akan di batalkan *kecewa lah .sebab tidak mendapat sambutan*
start 28 December 2012 sampai 1 January 2013 *sebab 2 January 2013 buka sekolah kan sudah*
# harap kamu semua join dan saya harap segmen ini mendapat sambutan*

P/S : Maaf hadiah nya tidak seberapa . Saya masih bersekolah :) hehe .
tunggu saya kerja nanti ya :D

Okay dengan rasminya saya merasmikan segmen ini 
Pemenang akan di umum kan pada 2 January jam 2 petang


20 comments:

Post a Comment