King Follow Back by Amercorner

assalamualaikum | selamat malam 

okay malam nii tiba'tiba pula aen mau join this segmen (= haihh memang hebat lah ini segmen~ memang rugi kalau kamu tidak ikut . hehe ~join lah beramai ramai~ followers anda akan bertambah ramai (= tambah kan kenalan blogger . mariiiiiiiiiiiiii <3 hehehe .

nak join ? click banner dekat atas ni ..


sebab anda perlu dinobatkan sebagai king follow back :
 sebab saya mahu follower saya bertambah ramai . dan saya mahu dorang enjoy apabila dorang blogwalking dekat blog saya ni . 


sebab blogger lain perlu join segment ini :
supaya lebih ramai para blogger join segmen ni . rugi okay kalau kamu tidak join .

Segment bermula 5.12.2012 hingga 6 January 2013.
so cepat lah joinnnn .ohkayyGo! hahaha .

45 comments:

Post a Comment